blok-oranje-rood

Aangescherpte Corona maatregelen bij FC Zutphen

blok-oranje-rood

Zoals jullie vanavond waarschijnlijk allemaal hebben gezien of gehoord heeft het kabinet verscherpte Corona maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen hebben ook invloed op ons als sportclub. Graag informeren we je over de voor ons belangrijkste maatregelen.

Maatregelen

  • Het clubgebouw (kantine, kleedkamers en vergaderruimten) blijven nog minimaal 3 weken gesloten
  • Bij wedstrijden is geen publiek aanwezig. Ook niet van onze gasten en helaas ook geen ouders. Ook dit is voor de periode van minimaal 3 weken.
  • Vergaderingen van zowel eigen leden of commissies als van externe partijen kunnen geen doorgang vinden.
  • De voetbalactiviteiten kunnen vooralsnog doorgang vinden. Met de kanttekening dat ouders de kinderen op de training af kunnen zetten, maar daar niet kunnen blijven. Trainers en/of leiders zorgen voor de ontvangst en het vertrek van de spelers.

Alsjeblieft, hou je aan de maatregelen

Ook voor ons is het onduidelijk of deze maatregelen voldoende zullen zijn om een tweede corona golf te stoppen. Dit zal blijken in de aankomende weken. Wij willen jullie wel met klem verzoeken je aan de maatregelen te houden. Dus heb je geen training of wedstrijd, dan ben je niet op de club.

Later meer updates

Wij houden, net als de rest van Nederland, de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wanneer er wijzigingen zijn laten we jullie dit natuurlijk direct weten. Blijf gezond!

Namens het bestuur,

Peter Verhey

Vind ik leuk 0