grote clubactie
blok-oranje-rood

Tussenstand Grote Clubactie

blok-oranje-rood

Deze week is het herfstvakantie, een prachtige gelegenheid om loten voor de Grote Clubactie te verkopen. Sommige kinderen moeten nog beginnen met de verkoop, andere komen trots vertellen dat ze al meer dan 70 loten verkocht hebben. Voor iedereen geldt: door een kleine inspanning van jou kan de club grote dingen doen. Dit jaar gaan we van de opbrengst van de Grote Clubactie teamjassen voor alle jeugdleiders aanschaffen. We hopen dat de jassen bij zullen dragen aan de professionaliteit, de uniformiteit, de herkenbaarheid en daarmee de veiligheid op en rond onze velden.

Afgelopen zaterdag hebben al een aantal leden hun boekje ingeleverd. Wij hebben nu al 630 loten verkocht. Vorig jaar hadden wij in totaal bijna 3000 loten verkocht. Deze doelstelling hebben wij ook voor dit jaar.

Dus niet te snel je niet verkochte loten inleveren maar in de vakantie (nog) maar eens je uiterste best doen je loten te verkopen. Heb je minimaal 30 loten verkocht, dat kun je bij Harbach Sport een mooie prijs uitzoeken. Naast deze prijs zijn er ook dit jaar prachtige andere prijzen te winnen. Deze prijzen zullen begin December (na afloop van de Grote Clubactie) uitgereikt worden. Hierover krijgen jullie nog apart een bericht.

Als klap op de vuurpijl, heeft het bestuur van FC Zutphen dit jaar voor alle lotenverkopers nog een prachtige happening in het vooruitzicht gesteld. Wat dit is houden wij nog even geheim, maar dit is zeker de moeite waard.

Op zaterdag 27 Oktober 2018 zijn wij weer aanwezig in de kantine van FC Zutphen tussen 10.00 uur en 12.00 uur om je lotenboekjes in ontvangst te nemen.

Zet hem op!!!

Vind ik leuk 0