blok-oranje-rood

Tussenstand Grote Clubactie per 22 oktober 2019

blok-oranje-rood

Afgelopen zaterdag 19 oktober was de mogelijkheid tot het inleveren van de lotenboekjes.

Meerdere jeugdleden hadden niet op ons kunnen wachten en hadden hun volle boekjes al bij Evert Koster ingeleverd. Hij heeft deze netjes aan ons overhandigd, waardoor wij deze goed konden verwerken. Ook deze zaterdag zijner meerdere boekjes ingeleverd. De bonnen van Houx bij een verkoop van minimaal 30 loten hebben wij dan ook vaak mogen uitdelen.

De landelijke Grote Clubactie heeft voor lotenverkopers van minimaal 20 loten ook kortingsbonnen die te besteden zijn bij een aantal pretparken/internetwinkels. Deze worden aan de verkopers overhandigd bij inlevering.

Voor alle duidelijkheid: je krijgt maximaal 1 tegoed bon voor een extra prijs die bij Houx of PSC af te halen is. Aan het eind van de actie zullen weer extra prijzen verdeeld worden tijdens de bekendmaking van de einduitslag in December.

De tussenstand is momenteel:

861

verkochte loten.

Vorig jaar zijn er ruim 2300 loten verkocht. Kunnen wij dit jaar dit aantal minimaal evenaren?

Meerdere leden zijn al met hun 2e boekje bezig. Lukt het niet om je boekje vol te krijgen, dan is dat niet erg. Kom deze wel zo snel mogelijk inleveren, dan kunnen wij de machtigingen voor verkochte loten op tijd verwerken.

Aanstaande zaterdag 26 Oktober zijn wij weer vanaf 9.30 uur in de kantine aanwezig om de verkochte lotenboekjes in ontvangst te nemen.

Vind ik leuk 0