blok-oranje-rood

Tussenstand Grote Clubactie 2019

blok-oranje-rood

Zaterdag 5 oktober 2019 was de eerste gelegenheid om je boekje met verkochte loten in te leveren. 13 leden hebben dit inmiddels gedaan en een aantal hebben zelfs om een nieuw boekje gevraagd. De eerste bonnen voor het ophalen van een extra prijs bij sponsor Houx of de PSC zijn al weer uitgedeeld. De verkopers die minimaal 30 loten of meer verkopen krijgen deze bon. Aan het eind van de Grote Clubactie worden er ook weer mooie prijzen uitgedeeld. Ook dit jaar zijn er weer meerdere sponsoren bereid gevonden om een mooie prijs beschikbaar te stellen voor de verkopers.

De tussenstand van het aantal verkochte loten bedraagt momenteel 258. Het aantal verkochte loten zal de komende weken snel stijgen, omdat er al verschillende meldingen zijn binnengekomen dat er volle boekjes onder de verkopers zijn.

Zaterdag 19 oktober a.s. zijn de commissie leden van de Grote Clubactie vanaf 9.30 uur in de kantine weer aanwezig om de boekjes met verkochte loten in ontvangst te nemen.

Vorig jaar zijn er ruim 2300 loten verkocht. Laten wij dit proberen dit aantal minimaal te evenaren.

De commissie heeft veel reacties gekregen over het doel van 2019 waar de opbrengst van de verkoop naar toegaat. De huidige teamfoto’s die in de gang naar het wedstrijd secretariaat hangen zijn 11 jaar oud. Een update hiervan is zeker op zijn plaats, aangezien er in de afgelopen jaren veel veranderd is in de samenstelling van teams. Damesvoetbal, meidenvoetbal, 35+ voetbal, 45+voetbal waren destijds nog niet/minder bekend.

De commissie is zich ervan bewust dat er momenteel binnen de vereniging veel aandacht naar het aan te leggen Pannaveld gaat. Wanneer er veel loten verkocht worden zal de netto opbrengst van de actie ook hoger zijn. Een deel van de opbrengst zal dan ook naar dit Pannaveld gaan. Realisatie van de plannen voor het Pannaveld waren voor de start van de Grote Clubactie nog niet gereed, waardoor destijds voor een ander doel gekozen is. Bij voorgaande jaren is duidelijk naar voren gekomen dat er graag duidelijkheid moet zijn aan welk doel het geld besteed moet worden. Een deel van de opbrengst gaat rechtstreeks naar FC Zutphen die het aanwendt voor meerdere doelen die van algemeen belang zijn.

Wij willen de boekjes met verkochte loten zaterdag graag van jullie in ontvangst nemen.

Vind ik leuk 0