blok-oranje-rood

Tussenstand Grote Clubactie 2018

blok-oranje-rood

Afgelopen zaterdag zijn er weer vele lotenboekjes ingeleverd. Zaterdag 6 heeft met de aankoop van 3 Superloten en een aantal losse loten een boost kunnen geven aan het aantal verkochte loten. De gezamenlijke Damesteams Zaterdag 1 en Zondag 1 en 2 hebben de prachtige actie van Zaterdag 6 een vervolg gegeven en hebben ook een Superlot gekocht. (zie foto)

Wat is een Superlot?

Een Superlot is een lot die je als (Senioren)team, bedrijf of groep kunt kopen. Deze vertegenwoordigd een totaal van 50 loten. Met de koop van een Superlot maak je, naast het winnen van de prijzen, ook kans op het winnen van een Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-.

De tussenstand staat inmiddels op 1015 verkochte loten.

Het streven is om het aantal verkochte loten van vorig jaar (bijna 3.000) weer te halen. Wij hebben dus nog wel een weg te gaan in de laatste 3 weken.

Inleveren Lotenboekjes

Heb je thuis nog lotenboekjes van de Grote Clubactie? Dan heb je nog 3 zaterdagen de gelegenheid deze in te leveren in de kantine van FC Zutphen. Op zaterdag 3, 10 en 17 november tussen 10.00 en 12.00 uur zitten we klaar om de boekjes in ontvangst te nemen. Mocht je dan niet in de gelegenheid zijn om je boekjes in te leveren stuur dan een mail naar Groteclubactie@fczutphen.nl. Nog niet alle loten verkocht? Nog één keertje dan de familie langs en/of de buurt in, nog één keertje proberen ook die laatste loten te verkopen. Uiteindelijk moeten alle boekjes, vol of niet, zaterdag 17 november ingeleverd zijn. Zet hem op!!

Extra prijs voor alle verkopende jeugdleden

Het bestuur van FC Zutphen heeft een prachtige prijs beschikbaar gesteld voor alle jeugdleden die loten hebben verkocht (het maakt niet uit hoeveel loten deze verkoper verkocht heeft).

Deze prijs betreft het bezoeken van een eredivisiewedstrijd van VITESSE.

Wij hebben inmiddels kaartjes beschikbaar voor de wedstrijd op 15 december a.s. Mocht het aantal verkopende jeugdleden meer zijn dan het aantal kaarten dat wij beschikbaar hebben, zal er een extra wedstrijd uitgezocht worden, waar de overige leden naar toe kunnen.

Vind ik leuk 0