blok-oranje-rood

Supporters van FC Zutphen, Bedankt!

blok-oranje-rood

Beste Supporters,

Namens de gehele selectie, inclusief begeleiding, van Fc Zutphen zaterdag 1 willen wij jullie bedanken voor de steun die wij van jullie hebben gehad dit seizoen.

Grote dank gaat ook uit naar onze fotograaf Hans ten Brinke, die prachtige foto’s heeft gemaakt, verslaggever Gerjan Nijland die de voorbeschouwingen en nabeschouwingen op een mooie manier beschreef en Henk Nijland die ondanks een persoonlijk zware periode toch prachtige samenvattingen heeft gemaakt voor Fc Zutphen Internet Tv.

Het was voor Fc Zutphen een zwaar seizoen, maar toch kwamen vele supporters ons wekelijks aanmoedigen. De steun die wij in de nacompetitie hebben ontvangen was groots. Honderden supporters van Fc Zutphen kwamen ons naar de overwinning schreeuwen in Rouveen. Helaas heeft dit niet geholpen om degradatie te voorkomen. Maar wij zijn Fc Zutphen en wij kijken vooruit! Volgend jaar zullen de jonge spelers meer ervaring hebben, zal de selectie breder worden en gaan we er alles aan doen om samen met jullie een mooi seizoen te beleven. We hopen ook volgend jaar weer op jullie steun! Jeugdteams met trommels, vlaggen en rook achter de goal en de junioren en senioren teams met andere supporters op het terras!

Samen alles geven!

Namens de spelers, trainers en leiding van Fc Zutphen zaterdag 1

Vind ik leuk 0