blok-oranje-rood

Sponsoren op de foto

blok-oranje-rood

Zaterdag 3 november mochten we opnieuw een aantal sponsoren ontvangen omdat ze of een sponsorcontract kwamen tekenen dan wel een nieuw reclamebord kwamen aanbieden.

Norbert Streekstra, je weet wel, van Reomas, die innovatieve onderneming die High Tech onderdelen vervaardigt voor de olie industrie. En ja….. hij speelde ook jarenlang in Zaterdag 1, hij dus, kwam zijn overeenkomst m.b.t. elftalsponsoring 35+ 1 verlengen, het betreft hier een overeenkomst als elftalsponsor voor drie jaar.

Norbert had ook nog een fotomoment te goed i.v.m. met het reclamebord dat hij sponsort.

 

Salland Zorgverzekeringen was sponsor van de week en werd vertegenwoordigd door Lisa Borst. Zij kwam de waardebon van Pannenkoekenhuis Reuvershoeve en consumptiebonnen van de PSC overhandigen, aan de “Man of the Match” Jelle Macare.

Tevens kwam zij een overeenkomst ondertekenen aangaande bonussen die FC Zutphen ontvangt van Salland Zorgverzekeringen wanneer u als lid een zorgovereenkomst afsluit met Salland Zorgverzekeringen. Binnenkort meer hierover.

 

Sanne van Heerde, eigenaar van Logopedie praktijk rondom taal, was onze gast als nieuwe bordsponsor.
Haar praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van taalachterstanden of lacunes in de spreekvaardigheid. Denk in voorkomende situaties svp ook aan Sanne en haar Logopedie praktijk Rondom Taal.

 

Ten slotte mochten we nog een bekende ontvangen, Maarten Jan Kempe. Hij was de vertegenwoordiger van de Zutphense Uitdaging, zij hebben onlangs voor bewezen diensten en mogelijk in de toekomst te verrichten diensten, een reclamebord aangeboden gekregen van FC Zutphen. Op de foto ziet u Maarten Jan samen met Auke ten Cate (voorzitter sponsorcommissie).

 

Voor alle sponsoren geldt; Hartelijk welkom en succes met de onderneming.

Fotograaf: Hans ten Brinke

Vind ik leuk 0