OpenICT
blok-oranje-rood

Sponsor van de Week is Open ICT

blok-oranje-rood

Deze week heten wij Dhr. Roy Scholten namens Open ICT van harte welkom als Sponsor van de Week. Als nieuwe stersponsor van FC Zutphen JO13-5 zal het sponsorcontract worden getekend en is er gelegenheid voor een elftalfoto met het gesponsorde team.

Open ICT is eind 2004 opgericht door Roy Scholten met de intentie zijn kennis van Open Source producten in zetten voor het Midden en Klein Bedrijf. De dienstverlening verplaatste zich snel richting Microsoft en andere breed gebruikte oplossingen die tegenwoordig een groot deel van het portfolio innemen. Inmiddels is Open ICT uitgegroeid tot een volwaardig IT partner gevestigd te Amersfoort en Zutphen met verschillende expertises. Onze klanten zijn actief in diverse sectoren, uiteenlopend van dienstverleners tot productiebedrijven.

De klant is koning. Een zo hoog mogelijke klanttevredenheid streven wij na door goed te luisteren en niets anders te leveren dan praktische kwaliteitsoplossingen als antwoord op uiteenlopende vraagstukken. Wij staan dag en nacht voor onze relaties klaar.

Door te kiezen voor producten en diensten van gerenommeerde IT leveranciers krijgt u altijd de beste oplossing. Open ICT is gecertificeerd partner van onder andere Microsoft, Cisco, HP, VMWare en Citrix.

Open ICT   IJsselkade 8  7201 HB Zutphen  tel: 0575-743 252
Open ICT   Printerweg 26  3821 AD Amersfoort tel: 033-450 80 90
www.open-ict.nl

 

Vind ik leuk 0