Hilarius
blok-oranje-rood

Sponsor van de week bij FC Zutphen – Dos Kampen

blok-oranje-rood

Vandaag is Hilarius Creatieve Vormgeving onze sponsor van de week. Hilarius zorgt voor de meeste reclame uitingen bij onze club, bv reclameborden, raam-etsen, divers drukwerk zoals vlaggen etc. Zo nodig kunnen zij zeer creatief inspelen op onze wensen. Dat het een prima bedrijf is, merk je ook aan het feit dat o.a. erg veel sportclubs in de regio Brummen/Zutphen hun reclamemateriaal bij Hilarius bestellen. Op hun website kun je lezen dat ze nog veel meer doen dan het beplakken van reclameborden rond sportvelden.

Hilarius; Concept, Vormgeving, Print & Web, Belettering.
Laat uw concepten tot leven komen. Om een helder beeld van een nog niet bestaand idee of product te krijgen, kan dit door middel van een 3D visualisatie! Wij maken 3D visualisaties van producten, logo’s of andere objecten. Groot formaat digitale Posters printen? Een foto afdrukken op canvas? Displays maken voor tentoonstellingen of beurzen? Hilarius maakt prachtige groot-formaat prints van meters breed en desnoods oneindig lang!
Wij maken binnen- en buitenreclame uitingen met aantrekkingskracht. Een voorbeeld van gevelbelettering ziet u op de video op de website.
Neem contact op; info@hilarius.nu

Vind ik leuk 0