blok-oranje-rood

Snert toernooi: een waardevol toernooi gericht op binding

blok-oranje-rood

-8° was het toen de oogjes werden geopend door de senioren die zich hadden aangemeld voor het senioren SNERT-toernooi 2019. De zon scheen volop, de geur van de snert gierde door de kantine, het speelschema paraat: kortom een perfecte dag om onderling een lekker potje te voetballen.

Wanneer je rond keek werd er dan ook erg sportief gespeeld, continu gelachen en de grootste kansen gemist. In deze is meedoen vele malen belangrijker dan het winnen.
Zo’n 65 spelers, verdeeld over 9 teams speelden voor het meest eerlijke wat je maar kunt winnen: de eer! De teams waren ingedeeld op de verschillende elftallen van de verschillende afdelingen.

Nadat het toernooi rond 13:00 uur ten einde was, werd er binnen volop genoten van een lekker bakje erwtensoep, met wat stokbrood en een vers getapt biertje. Door bewust de tafels tegen elkaar aan te zetten kreeg de gezelligheid, welke was ontstaan op het veld, een vervolg onder het eten.

Via deze weg wil ik nogmaals een aantal mensen bedanken. Ten eerste de vrijwilligers die de bar en keuken draaiende hebben gehouden deze dag, ten tweede het wedstrijd secretariaat van deze dag: Evert Koster en Samira Sleebos, ten derde DJ Ralph voor het neerzetten van een lekker sfeertje in de 3e helft nadertijd, en als laatste: Mark Severin, voor zijn enorme enthousiasme, fanatisme en drive om, onder andere, dit toernooi een groot elan te geven.

Omdat het toernooi zo’n groot succes was, is de organisatie al bezig geweest om een zomerse editie te bespreken. Graag roep ik nu ook iedereen op die afgelopen zondag helaas niet mee kon doen om de zomerse editie niet te laten schieten. Hoe meer man en vrouw er mee speelt, hoe gezelliger en hoe meer we over de spelers en speelsters van de verschillende afdelingen te weten komen.

Einduitslag:
1e:  SC ’t Gooi
2e:  RBC Roosendaal
3e:  Haarlem
4e:  Stormvogels
5e:  Elinkwijk
6e:  Hollandia
7e:  Alkmaar ‘54
8e:  Sportclub Emma
9e:  De Volewijkers

Michiel van der Beek
Activiteitencommissie FC Zutphen

 

[foogallery id=”13965″]

Vind ik leuk 0