Op maandag 15 april en dinsdag 16 april wordt de training bij de onderbouw, JO8 tot en met JO12, verzorgd door spelers van Zaterdag 1 en 2, Zondag 1, Dames 1, JO19-1 en JO17-1. In een circuitmodel, dat wordt samengesteld door VTC-er Roel Witteveen, staan bij iedere oefening weer andere selectiespelers of selectietrainers zodat onze jonkies van iedereen aanwijzingen krijgen.

FC Zutphen zet in op de jeugd en binding met de club. Op deze manier wil de club de jongsten laten kennis maken met de selectiespelers en uiteraard andersom. Daarnaast is het een leuke gelegenheid voor onze selectiespelers om eens te ruiken aan het trainersvak en te enthousiasmeren voor een eventuele aanvullende KNVB opleiding.

De training zal op beide dagen plaatsvinden op de gebruikelijke trainingstijden van de deelnemende teams, 18.00 uur tot 19.15 uur en op dezelfde plek als de reguliere training. Ouders en verzorgers zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken.

Kinderen hoeven zich dus niet op te geven voor deze training. Wel vragen we iedereen zoveel mogelijk in zwart clubtenue te komen.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!