blok-oranje-rood

Prijswinnaars Lotenverkopers Grote Clubactie 2018 FC Zutphen

blok-oranje-rood

Afgelopen zaterdag 22 december is de uitreiking geweest van de prijzen van sponsoren van de FC Zutphen aan de winnaars van de meeste loten van de Grote Clubactie 2018. Een groot aantal sponsoren van FC Zutphen waarderen het dat de jeugdleden zich erg inzetten om de landelijke Grote Clubactie ook voor FC Zutphen tot een succes te maken. Hiervoor stellen zij lokale prijzen beschikbaar. Deze prijzen variëren van lunchbonnen, vuurwerkbonnen tot aardappelpakketten.

Alle ouders en kinderen werden naast de uit te reiken prijzen getrakteerd op koffie, thee, frisdrank en fruit welk gesponsord werd door Albert Heijn De Brink.

Dit jaar is er zelfs een prachtige prijs voor alle lotenverkopers van deze actie. Alle lotenverkopers mogen naar een eredivisie wedstrijd. Op 15 december is de eerste groep kinderen samen met ouders naar Vitesse-VVV geweest. De overige verkopers gaan in het voorjaar 2019 naar een andere wedstrijd. Wanneer dat is wordt nog op de website van FC Zutphen bekend gemaakt.

De eindopbrengst van de Grote Clubactie 2018 bedraagt voor FC Zutphen, inclusief verkoop contante loten:

€ 6.216,60

De opbrengst zal dit jaar besteed worden aan de aanschaf van Teamjassen voor de jeugdleiders van alle teams.

Wij willen met name de sponsoren van 2018 bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen:

Albert Heijn De Brink
Houx Sport
Harbach Sport
Mentha Moda
Brand Oil/Varo Energy Retail
Efeze
Hanzehof
PSC
Aviko
Hubo Leesten
De Eetwinkel Leesten
Kings & Queens
De Reuvershoeve

Hans ten Brinke was als clubfotograaf ook aanwezig bij de prijsuitreiking en heeft een sfeerimpressie gemaakt van deze geslaagde middag:

[foogallery id=”13645″]

Vind ik leuk 0