De Wilde
blok-oranje-rood

Nieuwe bordsponsors

blok-oranje-rood

We zijn verheugd u opnieuw te kunnen melden dat er weer sponsoren hebben besloten ons te steunen dmv een reclamebord, we zijn hen hiervoor zeer erkentelijk.

Voorink Advocaten

Allereerst stellen  wij Voorink Advocaten aan u voor. Zutphens grootste en meest gespecialiseerde advocaten kantoor. Het advocaten kantoor heeft naar bleek, al langjarig connecties met onze club, bv via voormalig Wilh.SSS. We prijzen ons gelukkig, dit kantoor tot onze sponsor te mogen rekenen, en wij hopen op een langjarige relatie. Heeft u een advocaat nodig, denk dan ook aan Voorink advocaten.

Op de foto poseert een afvaardiging van dit kantoor bij het reclamebord.

De Wilde Rozenkwekerij

De Wilde Rozenkwekerij is ook bordsponsor geworden. Uit eigen ervaring weten wij dat De Wilde prachtige rozen kweekt. De Wilde is marktleider in de Benelux op het gebied van tuinrozen. Mocht u iemand willen verrassen met een bosje bloemen, bedenk dat rozen vaak ook een extra dimensie toevoegen. Voor een trouwdag bv, is een bosje (rode) rozen van De Wilde, een uitermate geschikt presentje.

Steven van Dalen de eigenaar van De Rozenkwekeij uit de Hoven poseert met zijn zoontje bij het reclamebord.

Kings en Queens

Kings en Queens, de All Round Sportsbar in het hartje van Zutphen is ook bordsponsor geworden.
Heeft u een feestje of een teamuitje, dan is deze sportbar een uitstekende bestemming voor een avondje vertier met een sportief element.
Op de foto ziet u de bij ons goed bekende bedrijfsleider Frank Keizer, die de bloemen overhandigt krijgt van Henk Wevers namens de sponsorcommissie. In de bestuurskamer kregen we nog een waardebon overhandigd, te besteden bij Kings en Queens.
Allen nogmaals dank.
Fotografie Hans Bolt
Voorink kings en Queens De Wilde

 

 

Vind ik leuk 0