blok-oranje-rood

Spelregels gebruik FC Zutphen logo en sponsornamen op kleding

blok-oranje-rood

Binnen onze vereniging is het zo geregeld dat de club voetbalkleding in bruikleen geeft aan leden. In veel gevallen wordt de kleding voorzien van het FC Zutphen logo. Veel teams hebben bovendien een sponsor. De uitgifte van de kleding gebeurt in overleg tussen de sponsorcommissie en de kledingcommissie. Om wildgroei van het gebruik van het logo, kleding en de sponsoring te voorkomen, zijn er een aantal spelregels.

Nieuwe sponsors via de sponsorcommissie

Heb je een nieuwe of een extra sponsor op het oog voor jouw team? Het is verleidelijk om snel zelf afspraken te maken. Maar juist daardoor ontstaat er verwarring en wildgroei. Het is daarom niet toegestaan zelf sponsorovereenkomsten te sluiten.

Maar hoe werkt het dan wel?

Breng jouw nieuwe sponsor in contact met onze sponsorcommissie. Zij maken voor jouw team de afspraken met de betreffende sponsor(s).

Extra kleding

Wil je met jouw team nieuwe – of wat extra – kleding bestellen? Informeer dan eerst bij de kledingcommissie of die kleding beschikbaar is voor jouw team. Is dat niet het geval? Dan kan – afhankelijk van jullie wensen – de kleding besteld worden. Maar let op: het is niet toegestaan om als team zelf kleding te bestellen en ook niet om kleding zelf te (laten) bedrukken met het FC Zutphen logo of sponsornamen.

Maar hoe werkt het dan wel?

Meld je bij de kledingcommissie of de sponsorcommissie en bespreek je wensen. Vermeld daarbij ook of je een sponsor hebt voor de door jou gewenste kleding. De kleding- en sponsorcommissie bespreken je wensen met je. Onze club werkt met vaste kledingleveranciers. Daar wordt de kleding besteld voor je. En de sponsorcommissie maakt de juiste bijbehorende afspraken met jouw sponsor.

Meer informatie

Heb je vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met de kleding- of sponsorcommissie. Zij voorzien je graag van de juiste informatie.

Vind ik leuk 2