blok-oranje-rood.png

FC Zutphen kleding

blok-oranje-rood.png

We zijn trots op ons shirt. Een combinatie van de kleuren oranje en rood zie je weinig op de voetbalvelden. De zwarte broek past er perfect bij. En de gestreepte oranje-rode voetbalkousen maken het tenue af. Het FC Zutphen tenue geeft onze spelers en speelsters een unieke uitstraling.

Kleding in bruikleen

Elk FC Zutphen team krijgt kleding in bruikleen van de club. Waar het te lenen kledingpakket uit bestaat is afhankelijk of het team een sponsor heeft. Elk team krijgt in ieder geval voor de spelers een broekje en een shirt in bruikleen. Deze kleding blijft dus eigendom van FC Zutphen. Nieuwe leden krijgen na aanmelding als lid een paar voetbalkousen.

Kledingfonds

De kosten voor de kleding wordt betaald vanuit het kledingfonds. Spelende leden storten per jaar een bedrag in het kledingfonds.

Bijdrage leden aan kledingfonds

  • Mini’s: € 12 per jaar
  • Pupillen: € 18 per jaar
  • Junioren: € 21 per jaar
  • Senioren: € 24 per jaar

Houx Sport kledingpartner FC Zutphen

Onze kledingpartner is Houx Sport Zutphen. Samen met Houx Sport hebben we gekozen voor een kledinglijn van het sportmerk Hummel. Selectieteams ontvangen soms een uitgebreider kledingpakket. Dat is afhankelijk van de sponsorovereenkomst die geldt voor een afdeling of team.

Wassen

De voetbalshirts worden bij voorkeur gezamenlijk gewassen. Dan blijft de kleur van de shirts gelijk. Elk team zorgt dan zelf voor een wasschema. Strijken is niet nodig en raden we af.

Zuinig zijn op je kleding

Als team ben je verantwoordelijk voor de kleding. Je zorgt er samen voor dat er geen kleding in de kleedkamers achterblijft. Het kan gebeuren dat er iets kapot gaat of dat er een kledingstuk kwijt is. Geef dit door aan de kledingcommissie. Zij kijken of reparatie of vervanging mogelijk is. Beschadigde kleding wordt door de kledingbeheerder beoordeeld. Schade door schuld kan op een team of speler worden verhaald.

Kledingcommissie

De leden van de kledingcommissie informeren regelmatig bij de leiders van teams of er nog bijzonderheden zijn. Heb je een vraag of verzoek, neem dan even contact op met kledingcommissie: kledingbeheer@fczutphen.nl.

Sponsor voor jouw team

Heeft jouw team nog geen sponsor en heb jij een sponsor op het oog? Geef dit dan door aan de sponsorcommissie: sponsorcommissie@fczutphen.nl.