blok-oranje-rood

Luijendijk Hoveniers vanaf dit voorjaar te herkennen aan nieuwe huisstijl en logo

blok-oranje-rood

Het was tijd voor een nieuwe look, zo vinden Robert Wijnhoven en Marcel Blom, eigenaren van Luijendijk Hoveniers. Het bedrijf is vanaf dit voorjaar te herkennen aan een nieuwe huisstijl voorzien van een modern logo met een frisse uitstraling. “De voorheen donkergroene kleur met gele streep is vervangen door een combinatie van lichtgroen en fris oranje. Vordenaar Peter Meulenbroek van reclamebureau HollandsPracht in Apeldoorn ontwierp het logo.

Marcel en Robert waren beiden al twintig jaar werkzaam bij Luijendijk Hoveniers, toen ze het in 2015 van Jaap en Anke Luijendijk overnamen. Nu twee jaar later hebben ze gekozen voor een eigen, vernieuwde uitstraling, passend bij de huidige tijd en het bedrijf. “Verder wilden we graag een herkenbaar logo geschikt voor alle toekomstige reclame-uitingen en professionele communicatiemiddelen. Een voorbeeld van zo’n middel is de nieuwe bedrijfsinformatiemap die we onze klanten overhandigen. Een compleet pakket met alle benodigde informatie over onze werkzaamheden en organisatie, voorzien van heldere beschrijvingen en tekeningen”, vertellen de heren enthousiast. Van het vernieuwde foldermateriaal tot de werkkleding van de werknemers en de website, alle communicatiemiddelen van Luijendijk Hoveniers zijn nu in hetzelfde, moderne jasje gegoten. De nieuwe bussen zijn volledig uitgevoerd in de nieuwe huisstijl. Het bestaande wagenpark, nog in de ‘oude’ donkergroene kleur, is tevens voorzien van het nieuwe logo. In de toekomst wordt het volledige wagenpark uitgevoerd in de nieuwe frisse kleuren.

Afgezien van de nieuwe uitstraling, is Luijendijk Hoveniers voor de toekomst op zoek naar een nieuwe locatie. “Maar dat is het enige wat verandert, verder mogen klanten van ons dezelfde visie, werkzaamheden en service verwachten zoals ze gewend zijn”, benadrukken Robert en Marcel. Ook de normen en waarden zijn sinds de oprichting onveranderd: een persoonlijke aanpak, afspraken nakomen en betrouwbaar kwaliteitswerk. “Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”. Meer informatie over Luijendijk Hoveniers en wat zij voor uw bedrijfsgroen of tuin kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op of raadpleeg de vernieuwde website.

0575 – 43 16 93

info@luijendijk-hoveniers.nl

www.luijendijk-hoveniers.nl

Vind ik leuk 0