Grote Clubactie
blok-oranje-rood

Laatste Loodjes Grote Clubactie

blok-oranje-rood

Tussenstand verkochte Loten

Afgelopen zaterdag 10 November waren er weer veel jeugdleden die hun lotenboekjes kwamen inleveren. De tussenstand van verkochte loten staat momenteel op 1610. Met dit aantal zijn wij over de helft van de doelstelling gekomen. Een eindsprint moet er toch in kunnen zitten!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Laatste mogelijkheid tot inleveren van lotenboekjes

Wij zijn in de laatste week aangekomen om loten te verkopen via de lotenboekjes. De kosten voor een verkocht lot wordt middels een incassomachtiging van de bankrekening van de koper afgeschreven. Let er op dat het volledige IBAN-rekeningnummer door de koper wordt ingevuld.

Zaterdag 17 november zitten wij vanaf 10.00 uur klaar in de kantine om jullie lotenboekjes in ontvangst te nemen.

Superloten

Momenteel hebben 2 seniorenteams (zaterdag 6 en de gezamenlijke damesteams zaterdag 1 + zondag 1,2) Superloten gekocht. Meerdere seniorenteams hebben aangegeven om ook een Superlot te willen kopen. Aankomende week is de laatste mogelijkheid om dit te realiseren. Meldt het zo snel mogelijk via het mailadres groteclubactie@fczutphen.nl dat je met je team een Superlot wilt aanschaffen, zodat het commissie dit met jullie kan afhandelen. Naast de kans op het winnen van een mooie prijs in de Grote Clubactie, maakt je ook nog kans op de superprijs. Dit is Het Grote Clubfeest (t.w.v. € 5.000,–) voor FC Zutphen..

Losse loten

Wij kunnen nu geen nieuwe lotenboekjes meer uitgeven. Om toch kans te kunnen maken op een prachtige prijs hebben wij nog wel een groot aantal losse loten. Deze kunnen ook voor €3,00 per stuk contact bij ons gekocht worden.

Voetbalwedstrijd

Zoals eerder gemeld, mogen alle lotenverkopers mee naar een voetbalwedstrijd van Vitesse. Hierbij maakt het niet hoeveel loten dit lid heeft verkocht. Wij hebben voor zaterdag 15 december de beschikking over een aantal kaartjes. Hiervoor zullen de komende week de eerste lotenverkopers uitgenodigd worden. Met iedere verkoper die onder de 18 is gaat er een begeleider mee. Dit zal in de meeste gevallen een vader of moeder zijn. Zo als er nu uitziet zullen wij nog een wedstrijd gaan organiseren waar de spelers meegaan die op 15 december niet aan de beurt komen.

Prijzenochtend

Degenen die 30 loten of meer verkocht hebben krijgen een extra prijs (Voetbal of Voetbaltas of Trainingstopping). Naast deze extra prijs zal er op zaterdagochtend 22 december een prijzenochtend zijn. Op deze ochtend zal de einduitslag van het aantal verkochte loten bekend worden gemaakt en de prijzen uitgedeeld worden die door de verschillende sponsoren van FC Zutphen beschikbaar zijn gesteld. Deze prijzen zijn voor degenen die in de verschillende leeftijdscategorieën de meeste loten verkocht hebben. Degenen die hiervoor in aanmerking komen krijgen nog een bericht.

Lever aanstaande zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur je lotenboekjes in bij ons, waarna wij de machtigingen op tijd kunnen invoeren.
Mocht je zaterdag niet in de gelegenheid zijn om dit te doen, laat dit zo snel mogelijk weten via het mailadres: groteclubactie@fczutphen.nl

Vind ik leuk 0