Op dinsdag 6 november om 19.30 uur speelt onze JO19-1 een oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles JO19.

De gasten komen met een selectie, waarin voornamelijk eerstejaars spelers zullen voetballen. Go Ahead Eagles JO19 staat in de middenmoot van de landelijke 1e divisie, waarin FC Twente de ranglijst aanvoert. Het team, met daarin voormalig FC Zutphen-speler Michalis Spiridakis, wordt getraind door oud-international Jan Kromkamp.

FC Zutphen JO19-1 maakt vooralsnog een wisselvallig seizoen door en bivakkeert op de 8e plek in de Hoofdklasse. Het team heeft te maken gehad met nogal wat blessures, maar de ziekenboeg wordt gelukkig steeds kleiner. Het lijkt erop dat het voetbal steeds beter wordt en het team ook steeds meer een eenheid wordt, dus de blik is naar boven gericht.

Belangrijker dan de stand op de ranglijst is dat spelers zich ontwikkelen en straks klaar zijn voor de volgende stap, misschien met tussenstap, naar het 1e elftal. U bent van harte welkom om te kijken naar ‘de jongens van straks’!

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!