blok-oranje-rood

Invulling ‘inloop spreekuur’ Fysiotherapie Hanhart

blok-oranje-rood

Sinds enkele weken is Fysiotherapie Hanhart actief binnen onze vereniging. Inka, fysiotherapeut binnen deze praktijk, organiseert iedere woensdagavond van 18.30-20.00 uur een zogenaamd ‘inloop spreekuur’.

Tot op heden wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van haar kennis en kunde, wat een goede zaak is. Na evaluatie van de eerste weken blijkt echter wel dat het bij enkele leden van onze vereniging niet helemaal duidelijk is wat de bedoeling is van het ‘inloop spreekuur’. Via dit bericht leggen we het graag nog even uit.

Leden van FC Zutphen die last hebben van een blessure kunnen zich op deze woensdag avond melden bij de medische ruimte, zodat de ernst van de blessure kan worden beoordeeld. Er wordt advies gegeven en waar nodig/gewenst kan er een vervolg afspraak gepland worden. Het is dus niet de bedoeling dat er daadwerkelijk actief behandeld wordt.

Voor behandeling (tapen/masseren) van lichte kwetsuren kunnen leden terecht bij Gerrie Harmsen, die op maandagavond (zelfde tijdstip) aanwezig is in de medische ruimte.

Technische commissie

Vind ik leuk 0