blok-oranje-rood

Lieke van Zeijst te zien in het jeugdjournaal

blok-oranje-rood

In het NOS jeugdjournaal van vanavond was Lieke van Zeijst te zien. De speelster van FC Zutphen MO13-1 vertelde over de mooie sfeeractie voor de Oranje dames. Daarbij worden tekeningen van fans verzameld. In de aflevering was FC Zutphen duidelijk in beeld.

[ux_image id=”18609″ image_size=”original”]

[gap]

Sfeeractie voor Oranje dames

Morgen spelen de Oranje leeuwinnen in Breda een oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten. Helaas zonder publiek. Om toch voor sfeer te zorgen deden de Oranje dames een oproep aan hun fans. De fans van Oranje mogen zich van hun creatieve kant laten zien door een mooie tekening te maken. Alle ingezonden tekeningen van de fans worden opgehangen in de spelerstunnel van het Rat Verlegh stadion. Daar wordt de wedstrijd van Oranje morgen gespeeld. En de versierde spelerstunnel werkt vast en zeker als een stimulans.

Lieke vertelt over de actie

Lieke laat trots haar kamer zien en vertelt in het jeugdjournaal over de sfeeractie. Ze maakte zelf een prachtige tekening van haar idool, Lieke Martens. Ze vertelt: ‘Ik hoop dat ze de tekeningen kunnen zien. Omdat er nu niemand in het stadion is. En dat ze dan denken: wow, hoeveel fans hebben we wel niet?’

Mooie promotie voor FC Zutphen

Lieke draagt tijdens de opname van het programma haar FC Zutphen trainingsjack. Het logo van onze club is daarbij goed zichtbaar. Over de rugleuning van haar bureaustoel hangt ook duidelijk zichtbaar het mooie oranje-rode FC Zutphen shirt. Lieke, wat knap dat je voor de camera zo goed vertelde en wat heb je een mooie tekening gemaakt. Je hebt voor een mooie promotie van onze club gezorgd!

Aflevering terugkijken

Heb je de aflevering met Lieke gemist? Je kunt de aflevering online terugkijken op de website van het NOS jeugdjournaal.

Vind ik leuk 0