De Mini’s van FC Zutphen bestormden vanmorgen het hoofdveld. Ze hadden er duidelijk zin in. En dat lieten ze ook meteen zien tijdens de training. Er werd heerlijk gevoetbald.

Foto: Ruud Evers

Veel energie

Kleine partijtjes, schieten op doel: met veel gelach werden de oefeningen gedaan. De kinderen lieten zien welke functie sporten heeft voor mensen. Lol maken, korte sprintjes, lange sprints; even rusten en weer verder. En dat kost een beetje energie, maar je krijgt er nog veel meer energie voor terug. Met rode wangen van de inspanningen en het plezier liepen ze het veld weer af!

Wennen en plezier

Jordi de Jong is coördinator van de Mini’s. Hij geniet zichtbaar van de actieve jeugd. ‘Het is mooi om te zien. Ook als je let op de verschillen tussen kinderen. Ze beleven het voetballen op hun eigen manier. Sommigen zijn al heel ver en continu actief. Anderen doen het wat rustiger aan en moeten nog even wennen. En dat is allebei goed. Als ze er maar plezier in hebben.’

Meer Mini’s zijn altijd welkom

Er is een grote gezellige groep Mini’s. Ze zetten de stapjes naar voetballen in jeugdteams. Samen maken ze lol en wennen ze aan het voetballen. Lijkt jouw kind het ook leuk om mee te doen? Lees dan wat meer info en neem gerust contact met ons op.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!