Het was een bijzondere middag op Sportpark ‘t Meijerink. Voorafgaand aan de wedstrijd FC Zutphen – vv Oeken werd er door de spelers van beide clubs en de aanwezige supporters 1 minuut geapplaudisseerd. Dit deden we ter nagedachtenis aan Henk Nijland en Piet Brandsma. Twee mensen die afgelopen week zijn overleden en ieder op eigen wijze veel voor onze club hebben betekend.

Na rust gebeurde het

De wedstrijd zelf kwam moeilijk op gang. Dat gebeurde eigenlijk pas na rust. Eerst zag man of the match Niek Bakkerweerd zijn doelpunt vanwege buitenspel worden afgekeurd. Twee minuten later nam hij revanche door van afstand hard raak te schieten. Koen Hulleman maakte daarna al snel de 2-0. Invaller Hidde Ruessink dook in blessuretijd bij de 1e paal op om het duel van zijn eindstand te voorzien: 3-0.

Rentree + debuut

Mooi moment in de 62e minuut: Jesse de Vries maakte na een lange periode van revalideren zijn rentree. Hij is op de weg terug na een zware knieblessure. En vlak voor tijd mocht jeugdspeler Ivan Staring zijn debuut maken. Hij viel samen met teamgenoot Noah Bolt, die 2 weken geleden debuteerde, in.

Fotoserie

Hans ten Brinke was uiteraard aanwezig en maakte deze mooie foto’s.

Meer foto's zien?

Volg FC Zutphen op Instagram Volg FC Zutphen op Instagram
Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!