Van links naar rechts vliegen ze. Als jonge honden duiken 3 getalenteerde keepers van FC Zutphen om beurten naar de bal. Het plezier spat er vanaf bij de mannen. Fotograaf Hans ten Brinke kijkt zijn ogen uit en legt voor ons een aantal prachtige zweefduiken vast.

Foto: Hans ten Brinke

Keeperstraining

Terwijl hun teamgenoten zich uitleven bij de loop- en speloefeningen nemen de keepers elkaar flink onder handen. De ene na de andere bal wordt op doel gevuurd. Keepers Joey Wolsink, Siem Isselman en Ezra Arends staan afwisselend in de goal. Met prachtige reflexen en katachtige reddingen proberen ze hun doel schoon te houden. ‘Het lijkt wel FC Zutphen Air Force’, klinkt het grappend vanaf de kant.

‘Maak je er een paar?’

Al snel hebben de mannen fotograaf Hans in het vizier. ‘Maak je er een paar?’ vraagt Joey. ‘Tuurlijk, geen probleem’, is het antwoord van Hans. Vervolgens vliegen de keepers nog een paar keer door de lucht. De camera van Hans klikt rustig door. Zo genieten we allemaal van een dag met mooi weer en veel voetbal.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!