De sneeuw is inmiddels weg. En daar kwam de oude vertrouwde groene grasmat weer voor in de plaats. Dat maakte een grote groep meiden erg gelukkig. Op maar liefst 3 velden lieten zij vandaag hun voetbaltalenten zien. Het leek wel een meiden invasie op ons sportpark!

Rennen, rennen en nog eens rennen

De Meiden O19 en O17 trainden samen. Met een grote groep speelsters werd er hard getraind. Passen, afwerken op doel. En als beloning voor al hun inzet mochten de meiden zich in het zweet rennen. Trainster Ira, zelf herstellende van een voetblessure, legde de loopoefening duidelijk uit. In estafettevorm werd er door 2 groepen gestreden om de winst. Eerst gewoon heen en weer sprinten, daarna met een bal onder de arm geklemd. En tot slot met de bal aan de voet. Op deze manier werd er heel slim gewerkt aan de balbehandeling en aan de conditie. Ondanks dat het zwaar was, hadden de meiden er zichtbaar lol in.

Combineren en scoren

Op het veld ernaast trainde FC Zutphen MO15. En ook daar ging het er fanatiek aan toe. Twee tegen twee oefeningen, met uiteindelijk de opdracht om te scoren. De meiden toonden zich leergierig en balvaardig. Hun 3 trainers gaven gedreven aanwijzingen, die zorgvuldig werden opgevolgd. Het regende doelpunten!

Trainingswedstrijd MO13 – JO12-3/4/5

Even verderop speelde FC Zutphen MO13 een trainingspartij tegen een mix-team van de jongens van JO12-3/4/5. Er werden prachtige doelpunten gescoord en mooie acties gemaakt.

Veel plezier

Het was mooi om te zien met hoeveel plezier de meiden vandaag voetbalden. Wil je meer zien van onze meidenteams? Volg ze dan op Instagram!

33 vind-ik-leuks
Ruud Jansen VenneboerRuud Evers

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!