Grote clubactie
blok-oranje-rood

Grote Clubactie op verzoek verlengd t/m 29 november

blok-oranje-rood

De verkoop van loten met machtigingen en van superloten is verlengd tot en met woensdag 29 november 2017.  Dus heb je nog een verkoopboekje of wil je nog een SUPERLOT aanschaffen laat het ons dan weten.  Losse loten kunnen nog tot aan de trekking van 12 december 2017 besteld worden via de site: groteclubactie@fczutphen.nl

Tot vandaag zijn er 2750 loten verkocht en we zullen de doelstelling van 3000 loten zeer waarschijnlijk niet halen.

45 jeugdleden 30+ loten verkocht

45 jeugdleden hebben 30 loten of meer verkocht en ontvingen allen een waardebon om te besteden bij Houx sport. 4 hiervan verkochten zelfs meer dan 50 loten.

5 superloten: welke teams vullen dit aan?

Een zeer grote teleurstelling is de verkoop van in totaal maar 5 superloten, terwijl dat er vorig jaar 15 waren. Dat betekent 500 loten minder.  Compliment aan zaterdag heren 1, zaterdag heren 2, zaterdag heren 5 (Zij kochten zelfs 80 loten), vrijdag heren 35+ team 6 en JO19-02.  Samenvattend 3 zaterdag heren teams, 1 vrijdag heren 35+ team en 1 jeugdteam kochten superloten.

Prijsuitreiking: 16 december a.s.

De prijswinnaars bij de verkopers van FC Zutphen, zowel individueel als team jeugd en team senioren, op korte termijn een uitnodiging . De prijsuitreiking staat gepland op zaterdag 16 december 2017.

Prijzen aangeboden door:

Mooie prijzen voor de beste verkopers binnen FC Zutphen zijn aangeboden door onze sponsoren Houx, Hotel Inntel Ressort,  Brand-Oil, PSC, Harbach, Cinemajestic,  Efeze restaurant, Mc Donald’s, Aviko, Wok Maxis, Albert Heijn de Brink,  Mentha Moda en Hanzehof.

Losse loten te koop

Wie oh wie koopt nog losse loten, die per stuk 3 euro kosten. We hebben nog 200 loten in de aanbieding, die we al betaald hebben voor 0,60 euro per stuk. Het zou heel mooi zijn als we die nog aan de man of vrouw, dan wel aan een team zouden kunnen slijten.

Mocht je dan als team geen half of heel superlot hebben gekocht, bestel dan nog via bovengenoemd mailadres losse loten.

Het is het laatste verzoek van de afscheidnemende commissieleden. Om uiteenlopende redenen stoppen wij met onze werkzaamheden. Nieuwe commissieleden zijn inmiddels gevonden begrijpen we.

DUS HELP ONS NOG EVEN MEE!

De Grote Clubactie Commissie,

Bestaande uit Monique, Wilfred, Cynthia en René

 

Vind ik leuk 0