blok-oranje-rood

Grote Clubactie: er zijn nog losse loten te koop

blok-oranje-rood

Voor de aanschaf van superloten en loten met machtiging is het te laat. We hebben tot aan de trekking van 13 december 2017 echter nog 62 losse loten van 3 euro in de aanbieding. Wie helpt ons van de laatste loten af. Je kunt ons mailen via het bekende mailadres: groteclubactie@fczutphen.nl of spreek 1 van onze commissieleden Monique, Cynthia, Wilfred of René er op aan.

Doel

Ons doel om 3000 loten te verkopen kunnen we nog halen met de verkoop van deze loten. Op dit moment zitten we op 2961 verkochte loten. Toch ook al een mooi resultaat met een netto opbrengst voor de club van om en nabij de 7000 euro. Hopelijk kan er op korte termijn met de veranderingen in de kantine begonnen worden.

Superlot

Afgelopen zondag is het 6e en laatste superlot uitgereikt aan zondag heren 3 (zie foto). Het aantal superloten was dit jaar beduidend minder dan vorig jaar, maar de 6 verkochte loten zijn toch goed voor 300 verkochte loten bij de senioren.

(Foto: Hans ten Brinke)

Prijsuitreiking

Op zaterdag 16 december 2017 is sinterklaas al weer een tijdje weg, maar bij FC Zutphen gaan we nog even door met het uitdelen van cadeautjes. Om 11.00 uur worden de prijzen uitgereikt aan de leden en teams die de meeste loten hebben verkocht. Jongens en meiden waar we trots op kunnen zijn bij FC Zutphen.  Een aantal prijswinnaars is met loting aangewezen. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Eenieder kan aanwezig zijn om onze clubhelden te feliciteren.

Sponsoren

De uit te reiken prijzen zijn beschikbaar gesteld door onze sponsoren McDonald’s, Houx, Harbach, Aviko, Mentha Moda, Hanzehof, Brand-Oil, PSC, restaurant Efeze, Wok Maxis, Inntel Hotel Zutphen, Albert Heijn de Brink en Cinemajestic. Alle sponsoren hartelijk dank voor jullie gulle geste.

Overdracht

De huidige commissie bestaande uit Monique, Cynthia, Wilfred en René stopt in zijn geheel om uitlopende redenen. Gelukkig is via de medewerking van de PSC een aantal leden bereid gevonden om het stokje over te nemen. Wij wensen hen allen veel succes en werkplezier.  Ook bedanken wij iedereen die ons het vertrouwen gaf om van de actie jaarlijks weer een succes te kunnen maken.

De Grote Clubactie Commissie

Help jij ons van de laatste loten af? Dank!

Vind ik leuk 0