grote clubactie
blok-oranje-rood

Grote Club Actie: aantal verkochte loten per 17 november 2136 stuks

blok-oranje-rood

Inlevertermijn verlengd t/m zaterdag 24 november!

Zaterdag 17 november leek de laatste dag te zijn om je verkochte lotenboekjes in te kunnen leveren. Het was ook een drukte van belang. De landelijke organisatie heeft ivm storing in hun systeem besloten dat de invoertermijn met een week verlengd wordt. Dit geeft ons en de lotenverkopers de gelegenheid om deze week nog loten te gaan verkopen. Mocht je thuis nog je lotenboekje hebben liggen, dan kun je deze zaterdag 24 november alsnog inleveren. Ieder jeugdlid die loten heeft verkocht krijgt de mogelijkheid om mee te gaan naar een voetbalwedstrijd. Afgelopen zaterdag hebben de jeugdleden die hun boekje hebben ingeleverd een inschrijfformulier ontvangen voor de voetbalwedstrijd tussen Vitesse en VVV op 15 december.

Eredivisiewedstrijd op 15 december 2018

Wij hebben al eerder meegedeeld dat wij hiervoor een beperkt aantal kaartjes hebben. Mocht je geen inschrijfformulier ontvangen hebben, of kun je 15 december niet, wees dan niet getreurd want wij gaan zorgen voor een extra Eredivisiewedstrijd. Deze andere wedstrijd zal in 2019 zijn. ALLE jeugdleden die loten (ongeacht het aantal loten)hebben verkocht gaan dus naar een voetbalwedstrijd, samen met een ouder of begeleider ouder dan 18 jaar.

Uitreiking prijzen sponsoren

Ook dit jaar hebben meerdere sponsoren prijzen beschikbaar gesteld voor jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht, gerubriceerd naar leeftijd. Op zaterdag 22 december zullen deze prijzen uitgedeeld gaan worden in de kantine van FC Zutphen. De verkopers die in de prijzen vallen zullen voor deze datum bericht ontvangen om dan aanwezig te zijn. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Wij zullen zorgen dat iedereen wat te drinken krijgt met iets lekkers erbij.

Superloten

Onze oproep om een Superlot aan te schaffen met je team heeft gevolg gehad. Zaterdag 1 heeft afgelopen week met alle spelers een Superlot gekocht. Hiermee hebben wij als FC Zutphen weer een extra kans om Het Grote Clubfeest (twv € 5.000,–) te winnen. Een Superlot vertegenwoordigd 50 gewone loten, waarmee de reguliere prijzen gewonnen kunnen worden. Andere seniorenteams kunnen ook nog een Superlot aanschaffen. Wanneer je als team dit nog wil doen, graag zo snel mogelijk aan ons doorgeven.

Laatste Loodjes/loten

Voor 2018 hebben wij als doel 3.000 verkochte loten. Hier zitten wij nog wel een flink eind van af. Het is al prachtig om te zien dat er ook dit jaar weer een groot aantal fanatieke jeugdleden zijn die loten hebben verkocht. Aantallen van 85 verkochte loten per jeugdlid komen voorbij. Ook wanneer je minder loten hebt verkocht, zijn wij trots op je inzet. Wij willen jullie hiervoor ook nu al bedanken en bedenk dat je dan ook mee mag naar een voetbalwedstrijd. Dit zal voor velen van jullie een prachtige belevenis zijn. Probeer deze week nog om loten te verkopen aan je ouders, buren en andere bekenden. Zaterdag 24 November kun je deze alsnog bij ons inleveren. Naast de lotenboekjes, hebben wij ook nog een aantal losse loten beschikbaar. Ook deze loten zijn zaterdag bij ons te koop tegen dezelfde prijs als een lot uit het boekje namelijk € 3,00 per stuk.

Vind ik leuk 0