blok-oranje-rood

Goed verzekerd via de Salland Clubactie

blok-oranje-rood

Zoals we jullie al eerder hebben verteld, doen we dit jaar voor het eerst mee met de Salland Clubactie. Met deze actie van Salland Zorgverzekeringen krijgen wij de kans om een bedrag te scoren voor de clubkas. En het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is een zorgverzekering afsluiten. Snel verdiend toch?

Hoe werkt het?
Voor elk lid van de club dat zich verzekert bij Salland Zorgverzekeringen krijgen wij een bedrag voor in de clubkas. Jij, als lid, krijgt korting op je aanvullende en tandartsverzekering. Overstappen is heel gemakkelijk en Salland zegt je huidige zorgverzekering op.

 

 

Bespaar op je zorgverzekering
Bij Salland Zorgverzekeringen betaal je € 106,90 per maand voor de basisverzekering. Sluit je direct aan en stap over via www.salland.nl/fczutphen! Wil je eerst nog even kijken wie Salland is en waar ze voor staat? Kijk dan eens op www.salland.nl. Je kunt daar ook de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Ben je al verzekerd bij Salland? Dan kun je overstappen naar ons collectief. Dan krijg jij korting op je aanvullende en/of tandartsverzekering en wij scoren een bedrag voor de clubkas. Een mooie win-win dus!

 

Vind ik leuk 0