blok-oranje-rood

FC Zutphen 35+3 wint populair SV Basteom 7X7 toernooi 2017

blok-oranje-rood

FC Zutphen 35+3 is klaar voor de najaarscompetitie. Afgelopen week is er flink getraind om de nodige gedownloade vakantie verleidingen er weer af te trainen. Een speler is zelfs gestopt met roken om zo dienstbaarder te kunnen zijn voor het team. Een andere speler is op zoektocht gegaan naar middelen om zijn conditie  acht uur lang op de proef te stellen, niet alleen voor voetbal.

Afgelopen vrijdagavond mocht het team acte de présence geven op het openings toernooi bij het altijd gezellige SV Basteom in Steenderen. Een groot streektoernooi waar ook het damesteam van FC Zutphen was neergestreken.

FC Zutphen 35+3 heeft laten zien dat ze verder zijn gegaan waar ze het vorig seizoen mee hebben afgesloten. Met fel en georganiseerd voetbal is het kampioenschap van dit toernooi binnen gehaald. Met slechts 1 tegendoelpunt heeft het team laten zien dat er een geoliede voetbalmachine staat; 1 gelijk en 3 overtuigend gewonnen. Aan de inwendige mens is ook gedacht. Een spelersvrouw trakteerde de kleedkamer met een grote schaal Indonesische gehaktballen met saus. Onze langste speler van het team raakte hierdoor zo in extase dat hij de schaal verdedigde met zijn leven om zijn maag voldoende te voorzien van deze ballen. Alsof je met je kind naar Mac Donalds gaat.

De avond werd voortgezet  op het terras van de kantine waar een DJ voor de nodige muzikale gezelligheid zorgde. Een teamspeler raakte hierdoor in hogere sferen en voerde zowaar een heuse act op met een speelster van een vrouwenteam onder het bekende nummer van Paradise by the dashboard light van Meatloaf. Menig gerenommeerde musical in den lande zal hier stil van worden. Deze nu al legendarische act werd gehonoreerd met een minutenlang applaus/hulde/bis bis.Maar goed, wat in Steenderen is gebeurd laten we in Steenderen. Al met al weer een topavondje voorzien van alle ingrediënten!

Op naar de volgende voetbalavond!

Perry Boersbroek

Vind ik leuk 0