Afgelopen zaterdag 14 September is ‘De Grote Clubactie‘ weer van start gegaan. De lotenboekjes zijn inmiddels verspreid onder de jeugdleden tot 14 jaar. Mochten er teams zijn die geen lotenboekjes of te weinig boekjes hebben gehad, dan kunnen zij dit melden via mailadres: Groteclubactie@fczutphen.nl.

Ook dit jaar komen de verkopers die minimaal 30 loten of meer verkopen in aanmerking voor een extra prijs. Bij het inleveren van het lotenboekje krijgen zij een bon waar zij dit jaar bij Houx Sport kunnen kiezen uit de volgend prijzen:

[table “5” not found /]

Via de PSC kan ook nog gekozen worden voor een Voetbal met FC Zutphen Logo.

Bij inlevering van het lotenboekje krijgt de verkoper een bon waarmee bij Houx het artikel opgehaald kan worden. Bedrukking van het artikel met je naam zal wel voor eigen rekening zijn. Wanneer je kiest voor een Voetbal, dan kan deze direct na inlevering van het boekje meegenomen worden.

Naast deze te winnen prijzen zal in december ook weer mooie prijzen verdeeld worden onder de leden/team die de meeste loten hebben verkocht. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de verschillende leeftijdsgroepen. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door verschillende sponsoren van FC Zutphen.

De eerste zaterdagochtend dat er lotenboekjes ingeleverd kunnen worden is Zaterdag 5 Oktober 2019 vanaf 9.30 uur.

In de kantine van FC Zutphen zullen mensen van de organisatie Grote Club Actie weer aanwezig zijn om de lotenboekjes in ontvangst te nemen. Mochten er leden zijn die nog geen boekje ontvangen hebben of er nog een extra willen hebben kunnen zij die zaterdag bij ons komen halen. Wil je er nu al een ontvangen laat dat dan even weten via de mail: Groteclubactie@fczutphen.nl

De komende weken zal regelmatig de tussenstand van de verkochte loten op de site bekend gemaakt worden.

Laten wij er ook dit jaar weer een mooie actie van maken, waar de club en jezelf blij van wordt.
Jouw inzet is goud waard!

Marcel Berends

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!