Ons 2e veld heeft een flinke facelift gekregen. Dankzij een aantal verbeteringen wordt het nog fijner om op dit veld te voetballen. We zijn onze vrijwilligers en sponsors dankbaar dat veld 2 er zo fantastisch mooi bijligt.

Meer voetbalsfeer

Door het aanbrengen van boarding rond een groot deel van het veld, ontstaat er meer sfeer. Het biedt bovendien de mogelijkheid om reclameborden te plaatsen. Dat oogt nog mooier en straalt meer voetbalsfeer uit. We helpen op deze manier sponsors hun naamsbekendheid te verhogen.

Lekker matje

Als kers op de taart valt ook de uitstekende staat van het veld op. De grasmat is goed ingezaaid en mooi verzorgd. Dat nodigt uit om vanaf komend seizoen lekker op veld 2 te voetballen.

Veel dank

Heel veel dank gaat uit naar alle vrijwilligers en sponsors die de upgrade van veld 2 met hun ideeën, voorbereidend werk, inzet, vakmanschap en financiële steun hebben mogelijk gemaakt.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!