blok-oranje-rood

Arold Mol en Angelo Cornelis nieuwe bestuursleden

blok-oranje-rood

Het bestuur van FC Zutphen is versterkt met 2 nieuwe bestuursleden. Arold Mol wordt vanaf 1 april a.s. secretaris. En Angelo Cornelis is per direct vicevoorzitter van de club. Tot de volgende algemene ledenvergadering is het duo formeel gezien nog kandidaat bestuurslid. Bij wederzijdse tevredenheid worden ze bij de komende ALV formeel voorgedragen.

Afscheid Jeroen en Pepijn

Tijdens de laatste ALV namen we afscheid van Jeroen Traas als secretaris en Pepijn van Schaardenburgh als vicevoorzitter. Het bestuur is blij dat er 2 opvolgers zijn gevonden voor de vacatures, die waren ontstaan. ‘Het werkt fijn met een groot bestuur, zodat we de vele taken en verantwoordelijkheden goed kunnen verdelen’, vertelt voorzitter Gerjan Nijland. ‘Ik ben blij dat onze groep wordt uitgebreid met de komst van Arold en Angelo. Fijn dat we alle posities dan bezet hebben. Ik wens beide heren veel succes en plezier bij deze mooie uitdaging.’

Kennismaking

Arold en Angelo lopen al heel wat jaren rond bij onze club. Maar natuurlijk zullen we ze op een later moment officieel introduceren.

Vind ik leuk 13