blok-oranje-rood

Algemene ledenvergadering stemt in met nieuw bestuur voor FC Zutphen

blok-oranje-rood

FC Zutphen heeft een nieuw bestuur. Vanavond stemde de algemene ledenvergadering in met het voorstel om 4 nieuwe bestuursleden te benoemen. Dit viertal was, in afwachting van hun benoeming, al tijdelijk actief als kandidaat bestuurslid. Nu de benoemingen definitief zijn, is het nieuwe 5-koppige FC Zutphen bestuur bijna compleet. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe penningmeester.

[ux_image id=”19235″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Nieuwe gezichten

Het nieuwe bestuur van FC Zutphen staat onder leiding van voorzitter Herman Tuininga. Jeroen Traas is de nieuwe secretaris en Bertjan Maasdam is verantwoordelijk voor organisatie en beleid. De portefeuille voetbalzaken is in handen van Pepijn van Schaardenburgh. Aloys Rouweler richt zich op commerciële zaken.

Afscheid van drietal bestuursleden

De vrije plekken in het bestuur zijn ontstaan door het recente vertrek van de bestuursleden Addy Garritsen (facilitaire zaken), Wilfred Welmers (secretaris) en Peter Verheij (communicatie). FC Zutphen dankt Addy, Wilfred en Peter voor al hun inzet voor het bestuur.

Nieuwe organisatie

De organisatiestructuur van FC Zutphen krijgt een andere vorm. Nieuw bestuurslid Bertjan Maasdam trekt de kar op dit vlak. Portefeuilles worden niet 1 op 1 overgenomen van het oude naar het nieuwe bestuur. Het algemeen bestuur zal door een aantal bestuursgroepen en specialisten, in een mix-vorm met de huidige commissies, worden ondersteund en geadviseerd. Binnen bepaalde bestuursgroepen zal het bestuur op zoek gaan naar nieuwe vrijwilligers.

Vind ik leuk 0