blok-oranje-rood

Zonnemarkt zonnepanelen nieuwe bordsponsor

blok-oranje-rood

Zaterdag 15 februari mochten we de heer en mevrouw Kurt ontvangen om, namens Zonnemarkt zonnepanelen, de bloemen in ontvangst te nemen in verband met de plaatsing van hun reclamebord.

Zonnemarkt plaatste onlangs op een tweetal adressen in Warnsveld zonnepanelen en zij hopen d.m.v. een reclamebord bij FC Zutphen een grotere naamsbekendheid te creëren en op die manier meer klanten te werven in de regio Zutphen.
Zonnemarkt is de grootste in zijn soort in Nederland en is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast hun uitgebreide assortiment van zonnestroomproducten, bieden ze ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie.

Voor zowel de particulier als de zakelijke klant, regelen zij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen zij dat iedereen op een makkelijk, voordelige, en duurzame manier op de energierekening kan besparen. Mocht u zonnepanelen overwegen neem eens contact op met Zonnemarkt, zij komen graag persoonlijk aan huis om uw situatie te bekijken op basis waarvan zij een scherpe offerte maken.

De sponsorcommissie

Foto: Hans ten Brinke

Vind ik leuk 0