blok-oranje-rood

Yilmaz Reduktor Benelux BV sponsort FC Zutphen JO11-1

blok-oranje-rood

FC Zutphen JO11-1 werd in december kampioen en promoveerde daardoor naar de hoofdklasse. Het talentvolle team staat onder de bezielende leiding van trainer Hamza Sahin en teamleider Serge Kroes. Bij het hoofdklasse niveau hoort natuurlijk ook een professionele outfit, iets waar al langer om werd gevraagd. De sponsorcommissie vond het bedrijf YILMAZ Reduktor Benelux BV bereid om de trainingspakken van de JO11-1 te sponsoren.

Samen op de foto

Zaterdag was het zover en presenteerde FC Zutphen JO11-1 zich in hun nieuwe trainingspakken. Na de met 8-2 gewonnen oefenwedstrijd tegen SV Colmschate ’33 meldden de mannen zich voor de fotosessie. Fotograaf Hans ten Brinke was zoals altijd present om een mooie foto te maken.

Over Yilmaz Reduktor

Yilmaz Reduktor Benelux BV is de Nederlandse vestiging van Yilmaz Turkije dat gespecialiseerd is in het produceren van mechanische aandrijvingen en elektromotoren. Deze worden o.a. gebruikt in machines voor de bouw-, staal- en voedingsmiddelen industrie. Maar ook in kermisattracties, windmolens, stadiondaken, bruggen en sluizen. Kortom; overal waar machines draaien zitten aandrijvingen in verwerkt. Voor meer informatie over onze producten en werkwijze vind je hier de contactgegevens.

Yilmaz Reduktor Benelux BV
Instraat 11
6021 AC Budel
Tel: 0495-844169
www.yilmaz-reduktor.nl

Vind ik leuk 7

Artikel delen

Het laatste nieuws