FC Zutphen heeft een prachtig sportpark in de Zutphense wijk Leesten. Vlakbij ons sportpark is een winkelcentrum gevestigd. De ondernemers van winkelcentrum Leesten hebben zich aangesloten als sponsors van onze voetbalclub. Afgelopen week ondertekende Jelke Bouma namens de winkeliersvereniging de sponsorovereenkomst met FC Zutphen.

Reclameborden

De ondernemers van het winkelcentrum in Leesten sponsoren allemaal een reclamebord bij FC Zutphen. Deze borden zijn zichtbaar rond het hoofdveld en het vernieuwde 2e veld op Sportpark ‘t Meijerink. De nieuwe sponsors volgen hiermee het voorbeeld van collega ondernemers Bloem-Inn, Heeren van der Zee en Tine Mode. Zij sloten zich al eerder als sponsor bij FC Zutphen aan.

Drie jaar

Op de foto zien we Jelke Bouma, samen met FC Zutphen voorzitter Herman Tuininga na het tekende van de overeenkomst, die de winkeliersvereniging voor minimaal 3 jaar aan onze club verbindt.

Welkom en bedankt

Namens de sponsorcommissie heten wij de nieuwe sponsors hartelijk welkom als ondersteuners van onze club.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!