blok-oranje-rood

Wiggers Gerechtsdeurwaarders is Sponsor van de Week

blok-oranje-rood

Deze keer is de heer Ernst Wiggers, van het gelijknamige Wiggers deurwaarderskantoor onze speciale gast. FC Zutphen prijst zich zeer gelukkig met dit bedrijf dat al jarenlang trouwe sponsor is van onze vereniging. Behalve sponsor is men ook lid van ondernemersclub De Achterban, de businessclub van FC Zutphen.

Sinds dit nieuwe seizoen is Wiggers Gerechtsdeurwaarders de nieuwe stersponsor van het FC Zutphen JO19-1 team.
Wiggers Gerechtsdeurwaarders bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Het team staat voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geind te krijgen of om u van juridisch advies te dienen. Openstaande vorderingen leveren niet alleen frustratie en tijdsbeslag op maar kunnen ook de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengen.
Als incasso en gerechtsdeurwaarders zijn wij als geen ander op de hoogte van deze problematiek.
Door onze jarenlange ervaring bezitten onze medewerkers stuk voor stuk de vaardigheden om
weerbarstige debiteuren ertoe te bewegen tot betalen over te gaan. Voor de schuldenaar bieden wij in ruime mate de gelegenheid een passende betalingsafspraak of regeling te treffen.
Wanneer het niet nodig is wordt er niet gedagvaard en/of geëxecuteerd. Ook in de executiefase worden geen onnodige kosten gemaakt en slechts selectief beslagmaatregelen genomen.

Wiggers Gerechtsdeurwaarders
Bettinghorst 1
7207 BP Zutphen
085-0792929
info@wvm-deurwaarders.nl
www.wvm-deurwaarders.nl

Vind ik leuk 0