blok-oranje-rood

Vermakelijke sponsoravond met Voetbalbondgenoten bij FC Zutphen

blok-oranje-rood

Op dinsdagavond 14 november was er een grote groep ondernemers te gast bij onze club. Tijdens een gezamenlijke sponsoravond waren zowel sponsors van onze club, als leden van De Achterban van de partij in de FC Zutphen kantine. Speciaal voor deze avond namen 3 Voetbalbondgenoten de aanwezigen met allerlei anekdotes mee in de voetbalwereld: van de kleedkamer tot de bestuurskamer en van de perszaal tot de middenstip. Het werd een mooie avond!

Welkom

Voorzitters Gerjan Nijland (FC Zutphen) en Cor Brandsma (De Achterban) verwelkomden de aanwezigen en spraken daarbij hun waardering en dankbaarheid uit voor de steun en loyaliteit van de ondernemers. De ondernemersclub is nog steeds groeiende, want onlangs sloten er weer 3 ondernemers aan bij De Achterban. Met de steun van de eigen sponsors en de ondernemersclub kan FC Zutphen goede trainers en faciliteiten blijven bieden aan haar leden. Om zodoende voor iedereen groei in prestaties en plezier te faciliteren.

Voetbalbondgenoten

Het programma begon met een drietal voetbalbondgenoten, die later op de avond vergezeld werden door hoofdtrainer Mark Horsman. Stef de Bont, oud trainer en speler van onze club, is journalist bij Voetbal International. Gerald van de Belt is financieel directeur bij Cambuur Leeuwarden, oud profvoetballer en voetbalvader van Feyenoord Thomas. Jakko Slot, de broer van, was afwezig. Maar zijn plaats werd moeiteloos ingenomen door PEC Zwolle verdediger Bram van Polen, die een foutloos optreden had. Er ontstonden aan de hand van een aantal thema’s boeiende gesprekken over de voetballerij. De liefde voor het spelletje, de magie van de kleedkamer, de charme van het amateurvoetbal, transferdeadlines, ervaringen met Arne Slot, vriendschappen; zomaar een aantal onderwerpen die werden besproken. Met humor en passie en de nodige inside jokes

Kampioen

FC Zutphen hoofdtrainer Mark Horsman schoof fris gedoucht aan na zijn training met de selectie. Mark en Stef kennen elkaar al jaren. De heren hadden ook voor Mark de allerlei vragen: over sportieve ambities, tactiek en zijn eigen verleden als keeper en trainer. Het lukte de Voetbalbondgenoten natuurlijk om na flink aandringen de hoofdtrainer de woorden in de mond te leggen dat er dit seizoen opnieuw een kampioenschap volgt. Stef de Bont liet daarbij zien hoe een journalist een trainer vakkundig tot een dergelijke uitspraak verleidt.

Netwerken

Nadat de Voetbalbondgenoten werden bedankt voor hun komst, was er voor de ondernemers tijd om nog even bij te praten en te netwerken. Voorzien van een hapje en drankje door de gastvrouwen en barmannen werd het nog erg gezellig.

Samen zijn we sterker

Dankzij de sponsors en de ondernemersclub beschikt FC Zutphen over een groot en sterk netwerk. Ben je ondernemer en heb je interesse om sponsor te worden? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie om de vele mogelijkheden die er zijn te bespreken.

Vind ik leuk 6

Artikel delen

Het laatste nieuws