Verhey Toldijk, specialist in installatie- en watertechniek, is 1 van de nieuwe bordsponsors van FC Zutphen. Het bedrijf uit Toldijk werd afgelopen zaterdag officieel welkom geheten bij de club. Natuurlijk hoorde daar een mooie bos bloemen bij. Verhey is deze week bovendien sponsor van de week. Een goed begin dus!

Op de foto’s zien we namens Verhey Jan-Willem Bilderbeek met kinderen en natuurlijk onze eigen Gerrit Wullink van de sponsorcommissie.

Werkzaamheden bij FC Zutphen

Verhey is regelmatig op ons sportpark te vinden. Ze onderhouden namelijk de beregeningsinstallatie. Daar komt van alles bij kijken. Aftappen van de ondergrondse leidingen voor de winter vanwege mogelijke vorstschade, het opstarten van het sproeiseizoen en reparaties bij schade of lekkage. Wist je trouwens dat 1e elftalspeler Khen Bakkerweerd bij Verhey werkt?

Ook voor particulieren

Verhey werkt niet alleen voor bedrijven. Wil je privé een pompinstallatie in de tuin? Verhey kan het regelen. Bekijk de website van Verhey voor meer informatie.

Welkom

We wensen Verhey van harte welkom als sponsor bij onze club en kijken uit naar een fijne en lange samenwerking.

Vind ik leuk 1

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!