blok-oranje-rood

TVB Wald / Königsleiten partner FC Zutphen

blok-oranje-rood

Tourismusverband Wald / Königsleiten is sinds afgelopen zomer officieel partner van FC Zutphen. De samenwerking komt voort uit het jaarlijkse trainingskamp van onze 1e en 2e selectie in het Oostenrijkse Wald.

[ux_image id=”32466″ image_size=”original” lightbox=”true” caption=”true”]

[gap]

Trainingskamp

De afgelopen 3 seizoenen ging de 1e en 2e selectie van FC Zutphen tijdens hun voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen op trainingskamp naar Oostenrijk. De ontvangst van de Oostenrijkers is altijd zeer vriendelijk en gastvrij. Zij waarderen ons bezoek enorm.

Sponsor van het trainingskamp

Tourismusverband Wald / Königsleiten draagt als sponsor financieel bij aan het trainingskamp van FC Zutphen. Vanaf dit seizoen zijn ze als sponsor ook meer zichtbaar rondom de thuiswedstrijden van FC Zutphen. Kijk daarom niet raar op als je op zaterdag een Oostenrijkse gele olifant over het hoofdveld ziet lopen. De olifant zal bij thuiswedstrijden samen met de pupil van de week voorafgaand aan de aftrap het goede voorbeeld geven aan FC Zutphen door de keeper van de tegenpartij symbolisch te passeren.

Bezoek aan Zutphen

Later dit seizoen komt er een Oostenrijkse afvaardiging naar Zutphen. Zij wonen dan een wedstrijd van het 1e elftal bij. Ook staat er dan een gezellig Oostenrijks themafeest in onze kantine op het programma.

Voordelig naar Oostenrijk

Wald / Königsleiten is een prachtig gebied. Zowel in de zomer als in de winter kun je er als toerist genieten van de mooie natuur, Oostenrijkse gewoonten en gezelligheid. Natuurlijk is het in de winter met een flink pak sneeuw extra genieten van de wintersport. Dankzij onze samenwerking verblijf je als lid van FC Zutphen straks voordeliger in Wald en omgeving. We werken samen aan een mooie aanbieding. Daarover later meer.

Blij met de samenwerking

De organisatie van het trainingskamp is verheugd met de gesloten samenwerkingsovereenkomst. ‘We zijn uiteraard blij met de financiële steun die we ontvangen van Tourismusverband Wald / Königsleiten. Wij helpen ze dan ook graag om het Oostenrijkse toerisme bekender te maken in Nederland. Zo helpen we elkaar een beetje. Wij genieten daar al een paar jaar in de zomer. Het is hartstikke leuk dat zij dit najaar ook naar ons toekomen. Dan kunnen ze met eigen ogen zien dat we een mooie club zijn’.

Vind ik leuk 14