blok-oranje-rood

Spot On City Gym nieuwe sponsor bij FC Zutphen

blok-oranje-rood

Spot On City Gym is nieuw als sponsor bij FC Zutphen. Op zaterdag 10 december was Jeroen Hendrikse namens de sportschool te gast bij onze club. Toen vond ook de presentatie van het nieuwe reclamebord plaats.

Over Spot On City Gym

Spot On is de meest sfeervolle sportschool in Zutphen. Wij willen onze clubleden inspireren een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Fysieke én mentale gezondheid gaan bij ons hand in hand. Integriteit, zorgvuldigheid en trouw zijn onze kernwaarden. Onze trainers adviseren en begeleiden gepassioneerd, vriendelijk en op maat en sluiten aan bij de doelstellingen van onze leden. Dit alles in een plezierige en veilige sfeer waar mensen zich thuis voelen.

Sporten bij Spot On

Wil je afvallen, conditioneel sterker worden, meer spiermassa opbouwen? Wil je meer balans ervaren in lichaam en geest of je ‘gewoon’ prettiger in je vel voelen door lekker te sporten? Wat jouw doel ook is, Spot On is dé fitnessclub om aan een gezonde levensstijl te werken, alleen of samen met een personal trainer.

Ledenvoordeel FC Zutphen

Je kunt bovendien socializen in onze gezellige lounge, waar je kunt genieten van heerlijke koffie van Zutphense hofleverancier De Pelikaan, of één van onze smoothies of shakes. Vrijblijvend kennismaken kan.  Geef je dan op voor een gratis 14 dagen pas. Ook mag je een vriend of vriendin meenemen. Alle FC Zutphen leden krijgen 20% korting op het abonnementsgeld.

Van Hallstraat 30
7204 JX Zutphen
Nederland

Contactgegevens

Vind ik leuk 2

Artikel delen

Het laatste nieuws