blok-oranje-rood

Sponsor van de Week De Ruif Catering te gast bij FC Zutphen

blok-oranje-rood

Op zaterdag 3 februari waren vader Cor en zoon Rik ten Barge, namens De Ruif Catering, te gast bij FC Zutphen. De Ruif Catering was sponsor van de week en is al jaren een trouwe sponsor van onze club.

Premium sponsor U13 Tournament

Het bedrijf is ook 1 van de premium sponsors van het Salland Electronics U13 Tournament bij FC Zutphen. Tijdens dit evenement verzorgen ze o.a. de maaltijden voor spelers en begeleiding maar ook het buffet voor alle VIP gasten. Dit jaar is De Ruif voor de achtste keer van de partij als sponsor van het toernooi, dat wordt gehouden op 23, 24 en 25 augustus.

Over De Ruif

De Ruif is dé specialist voor feesten, partijen en evenementen tot vijfduizend personen; zowel zakelijk als particulier. De Ruif werkte onder meer voor de gemeente Zutphen, de gezamenlijke Zutphense autodealers, vele bank- en overheidsinstellingen en bedrijven in en rond Zutphen. Ook is De Ruif medeorganisator van publieksevenementen. Zo is De Ruif onder meer, vanaf het eerste jaar 1995, één van de stuwende krachten achter de Nationale Bokbierdag in Zutphen, het introductiefeest van het bokbier dat jaarlijks bezocht wordt door meer dan 100.000 mensen.

De Ruif Catering
Gelderhorst 1
7207 BH Zutphen
www.deruif.nl

Vind ik leuk 4