blok-oranje-rood

Sponsor- en Achterbanavond bij FC Zutphen druk bezocht

blok-oranje-rood

Donderdag 29 september vond de jaarlijkse sponsoravond plaats voor leden van Ondernemersclub De Achterban en sponsoren van FC Zutphen. Vanwege de weersomstandigheden koos de organisatie dit jaar niet voor open tenten, maar voor (een deel van) de kantine in het clubgebouw.

Een avond als deze vraagt om lekker eten en drinken. En daar werd dan ook voor gezorgd. Nic&Ik zorgde voor een mooi wijnassortiment, Chamaven voor diverse bieren, Jolink met een ijscowagen voor heerlijk ijs en New York Pizza serveerde maar liefst 10 verschillende soorten pizza’s.

Welkom

De avond werd officieel geopend door Cor Brandsma (voorzitter van De Achterban) en Aloys Rouweler (bestuurslid commerciële zaken). Er waren ongeveer 70 gasten aanwezig. Onder de aanwezigen waren maar liefst 5 nieuwe leden voor De Achterban. Zij werden uiteraard geïntroduceerd. Aloys Rouweler sprak zijn dank uit aan alle FC Zutphen sponsoren, die ook in lastige tijden de club trouw zijn gebleven.

Nieuwe shirts gepresenteerd

Daarna was het tijd om de nieuwe FC Zutphen shirts te presenteren door een aantal spelers van FC Zutphen 1 en FC Zutphen V(rouwen). De shirts hebben als specifieke kenmerken; een dunnere stof, een verbeterde pasvorm en een polokraag. Onderaan op de rug schittert de skyline van de stad Zutphen.

Nieuwe sponsors

Tenslotte werden er nog enkele nieuwe sponsorcontracten getekend, waaronder de verlenging van het hoofdsponsorschap van Argos, door Varo Energy Retail Nederland. Hiervoor was regionaal sales manager de heer Martijn Hendriks aanwezig en ontving na ondertekening een bos bloemen. Namens Toyota Wagenmaker Zutphen tekende Frank Goorhuis een nieuw elftalsponsorcontract voor FC Zutphen JO13-2. En tenslotte namens Achterhoek Nieuws tekende Rick Lesnussa voor de verlenging van hun stersponsorcontract. Daardoor worden de meeste FC Zutphen 35+ teams als shirtsponsor gesponsord en mag de club iedere maand een clubpagina in het weekblad Contact plaatsen.

Bedankt!

De sponsorcommissie bedankt iedereen voor hun aanwezigheid en voor de steun die zij aan de FC Zutphen verlenen.

Foto's

Vind ik leuk 4