Afgelopen zaterdag verschenen de spelers van FC Zutphen vol energie aan de aftrap voor hun wedstrijd tegen ZZC ’20. Kwestie van een goede voorbereiding. Voor het vertrek naar Zelhem was de volledige selectie eerst nog te gast bij hoofdsponsor Argos in Zutphen. De selectie en de technische staf bedankte hoofdsponsor Argos voor hun vertrouwen en het verlengen van de sponsorovereenkomst met FC Zutphen.

Foto: Hans ten Brinke

Teamfoto

Stipt om 12.00 uur werd er verzameld bij tankstation Argos aan de Oostzeestraat in Zutphen. Korte briefing van het media team, snel omkleden en hup… op de foto. Fotograaf Hans ten Brinke maakte van alle selectieleden een foto. Daarna volgde de shoot voor de officiële teamfoto van het seizoen 2021-2022.

Veel dank

Martijn Hendriks van Varo Energy, de organisatie waarvan Argos onderdeel uitmaakt, was ook aanwezig. Uit handen van FC Zutphen voorzitter Herman Tuininga ontving hij een bos bloemen en clubsjaal. Herman Tuininga sprak zijn dank en waardering uit voor de samenwerking.

Lunch

Na een door de hoofdsponsor aangeboden lunch vertrok het gezelschap richting Zelhem voor de competitiewedstrijd tegen ZZC ’20 (1-3 winst).

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!