FC Zutphen heeft van Salland Zorgverzekeringen een extra bijdrage van € 610 ontvangen. Salland is deze week onze sponsor van de week en daarom was Martijn Abbenhues namens de zorgverzekeraar op uitnodiging aanwezig bij de wedstrijd FC Zutphen – Sp Teuge.

Foto: Hans ten Brinke

Mooi bedrag

Martijn nam van de gelegenheid gebruik om een cheque t.w.v. € 610 te overhandigen aan onze club. Dit is het bedrag van de opbrengst van de ledenactie. Sinds 3 jaar is het voor leden en supporters van FC Zutphen mogelijk een collectieve zorgverzekering van Salland Zorgverzekeringen af te sluiten. Voor elk aanmelding ontvangt FC Zutphen een mooi bedrag. Dit jaar maken al 30 leden gebruik van deze mogelijkheid en daarvoor ontvangt de club jaarlijks een mooie sponsorbijdrage.

Bijdrage aan het pannaveld

Dit jaar wordt het uitgekeerde sponsorbedrag besteed aan het nieuwe pannaveld dat dit jaar gerealiseerd wordt. In de rust van de wedstrijd FC Zutphen – Sportclub Teuge ontving sponsorcommissielid Gerrit Wullink uit handen van Martijn Abbenhues de sponsorcheque.

Vind ik leuk 2

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!