blok-oranje-rood

Revers CC sponsort FC Zutphen met een tweetal reclameborden

blok-oranje-rood

Revers CC is nieuw als sponsor van FC Zutphen. Afgelopen zaterdag was Ruud Evers te gast bij de sponsorcommissie om samen zijn reclameborden te onthullen. Revers CC sponsort naast een bord rond het hoofdveld ook een bord voor het tweede veld.

Media man van FC Zutphen

We kennen Ruud natuurlijk als een bevlogen lid van onze club. Hij is de bedenker, ontwerper en beheerder van onze prachtige en veel geroemde website. Ook de sterk groeiende social media accounts van onze club worden door Ruud beheerd. Sinds kort ontwerpt Revers CC ook de Matchday posters voor de thuiswedstrijden van het 1e elftal.

Naamsbekendheid

Ruud is enige tijd geleden voor zichzelf begonnen onder de naam Revers Content Creatie. Om zijn naamsbekendheid een boost te geven heeft hij besloten onze club te sponsoren. Hij hoopt daar natuurlijk nieuwe opdrachten mee te krijgen binnen het netwerk van onze club. Revers CC maakt o.a. websites, video’s en podcasts. Ook voor teksten, social media content en vormgeving kun je bij hem terecht. Ruud is bovendien (tijdelijk) in te huren voor grotere klussen op gebied van media en communicatie.

Succes en welkom

Op de foto overhandigt Henk Wevers namens de sponsorcommissie bloemen aan Ruud, naast het reclamebord van Revers CC langs het hoofdveld van FC Zutphen. We wensen Ruud veel succes en heten hem van harte welkom binnen onze sponsorengroep.

Vind ik leuk 20