Remondis en FC Zutphen hebben hun samenwerking verlengd. Ook de komende 5 jaar is Remondis verantwoordelijk voor de afvalverwerking op en rondom ons sportpark. Remondis en FC Zutphen kwamen bovendien een verlenging van de sponsorovereenkomst overeen.

Foto: Hans ten Brinke

Op dinsdag 10 mei was Robert de Zeeuw namens Remondis te gast bij FC Zutphen. Voor het begin van de wedstrijd FC Zutphen – DVOV zette hij samen met Aloys Rouweler, bestuurslid commerciële zaken bij FC Zutphen, zijn handtekening onder de nieuwe overeenkomsten.

Afvalverwerking op ons sportpark

Remondis leegt onder andere de ondergrondse afvalcontainers op ons sportpark. Ook halen ze de papiercontainer op en legen deze. De afgelopen jaren was Remondis hier ook al voor verantwoordelijk en deze overeenkomst is nu met 5 jaar verlengd.

Sponsorovereenkomst verlengd

Ook is Remondis bordsponsor bij FC Zutphen. Deze overeenkomst liep af en is eveneens voor een periode van 5 jaar verlengd. We zijn blij met onze samenwerking. Bedankt Remondis!

Vind ik leuk 1

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!