blok-oranje-rood

Profile Bleumink elftalsponsor FC Zutphen MO15-3

blok-oranje-rood

Profile Bleumink is sinds kort elftalsponsor van FC Zutphen MO15-3. Voetballen voor meisjes blijft aan populariteit winnen. In de leeftijdscategorie O15 heeft FC Zutphen inmiddels 3 teams. Daar zijn we trots op. En we vinden het daarom ook prachtig dat we voor dit elftal een sponsor hebben gevonden.

[ux_image id=”25979″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

3 jaar elftalsponsor

Op zaterdag 30 oktober mocht de sponsorcommissie de familie Bleumink ontvangen. Zij tekenden namens Profile Bleumink, die je o.a. in de Spittaalstraat in Zutphen vindt, een sponsorcontract dat hen voor de komende 3 jaar als elftalsponsor aan onze club verbindt.

De familie Bleumink is op meerdere fronten actief als sponsor binnen onze vereniging. En Ruben Bleumink heeft na een drukke periode zelf de training bij 45+ ook weer opgepakt. Op de foto zien we hoe Ruben en Petra met hun zoon de bloemen in ontvangst nemen van voorzitter Herman Tuininga.

Blij team

FC Zutphen MO15-3 is inmiddels voorzien van prachtige nieuwe tenues en trainingspakken. En daar zijn ze natuurlijk erg blij mee. We zijn de familie Bleumink zeer erkentelijk voor deze prachtige geste en verheugen ons op een fijne samenwerking.

Vind ik leuk 0