Profile Bleumink is sinds kort elftalsponsor van FC Zutphen MO15-3. Voetballen voor meisjes blijft aan populariteit winnen. In de leeftijdscategorie O15 heeft FC Zutphen inmiddels 3 teams. Daar zijn we trots op. En we vinden het daarom ook prachtig dat we voor dit elftal een sponsor hebben gevonden.

Foto: Hans ten Brinke

3 jaar elftalsponsor

Op zaterdag 30 oktober mocht de sponsorcommissie de familie Bleumink ontvangen. Zij tekenden namens Profile Bleumink, die je o.a. in de Spittaalstraat in Zutphen vindt, een sponsorcontract dat hen voor de komende 3 jaar als elftalsponsor aan onze club verbindt.

De familie Bleumink is op meerdere fronten actief als sponsor binnen onze vereniging. En Ruben Bleumink heeft na een drukke periode zelf de training bij 45+ ook weer opgepakt. Op de foto zien we hoe Ruben en Petra met hun zoon de bloemen in ontvangst nemen van voorzitter Herman Tuininga.

Blij team

FC Zutphen MO15-3 is inmiddels voorzien van prachtige nieuwe tenues en trainingspakken. En daar zijn ze natuurlijk erg blij mee. We zijn de familie Bleumink zeer erkentelijk voor deze prachtige geste en verheugen ons op een fijne samenwerking.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!