blok-oranje-rood

Pro Duurzaam nieuwe elftalsponsor van FC Zutphen O23

blok-oranje-rood

Zaterdag 27 mei werd Pro Duurzaam officieel gepresenteerd als nieuwe elftalsponsor van FC Zutphen O23. Niels Kruitbosch vertegenwoordigde Pro Duurzaam daarbij. FC Zutphen O23 staat onder leiding van Mike Wesselink en heeft een uitstekend seizoen achter de rug. Het team eindigde op een 2e plek in de competitie. Door eigen lobbywerk van het team werd in Pro Duurzaam voor de komende 3 seizoenen een nieuwe elftalsponsor gevonden.

Pro Duurzaam wil meewerken aan een schonere wereld

Zoek jij een laadpaal of een zonnepanelen installatie voor thuis of voor op de zaak? Onze experts staan voor jou klaar als onafhankelijke aanbieder van zonnepanelen en laadpalen bij de beste keuze voor jouw situatie. We weten heel goed dat het kiezen van zonnepanelen of een laadstation een hele opgave kan zijn. Complexe techniek, lastig concept en wat dacht je van de installatie? Daarnaast is het vaak een dure investering, daarom maken wij bij PRO-duurzaam het hele aankoopproces zo makkelijk mogelijk. Van het kiezen van een product tot de installatie, wij begeleiden je door het hele proces. Dit doen we klant gedreven, werkend met A-kwaliteit producten, gecertificeerde installatiepartners en onze opgeleide experts.

Welkom

De sponsorcommissie van FC Zutphen is blij met deze nieuwe elftalsponsor. Wellicht kan Pro Duurzaam ook haar steentje bijdragen aan de verduurzaming van ons clubgebouw. Op onderstaande foto’s (fotograaf Hans ten Brinke) zien we de selectie van FC Zutphen O23 met hun nieuwe sponsor. En voorzitter Herman Tuininga, die onze nieuwe sponsor officieel welkom heet.

Vind ik leuk 1