blok-oranje-rood

Opnieuw sieren 3 nieuwe reclameborden ons hoofdveld

blok-oranje-rood

Het prachtig vernieuwde hoofdveld van FC Zutphen wordt omringd door een groot aantal reclameborden van bedrijven en ondernemers. De afgelopen periode zijn er opnieuw 3 borden bijgekomen. Restaurant De Pauw, Klein Brinke en Hofmeijer 4Grass sloten zich aan als sponsor. Welkom en dank voor de gestarte samenwerking!

De Pauw

Vorige week zaterdag was Luuk Nikkels van restaurant De Pauw uit Warnsveld bij ons op bezoek om zijn reclamebord te presenteren. De sponsorcommissie is erg verheugd dat opnieuw een ondernemer uit Warnsveld ook FC Zutphen ondersteunt als borgsponsor. De Pauw was afgelopen Koningsdag weer een trekpleister waar veel mensen een gezellige middag beleefden. De Pauw heeft bovendien een prima restaurant met een uitstekende keuken. We verheugen ons op een positieve verbintenis.

Klein Brinke

Helaas was Ferdy Klein Brinke verhinderd om zijn bord te presenteren. Klein Brinke is de nieuwe naam van voormalige Dutch PC uit Vorden en Brummen. Een uitstekend adres voor electronica en computerzaken, gevestigd aan de Zutphensestraat in Vorden. Hartelijk welkom aan Ferdy en succes met de nieuwe formule.

Hofmeijer 4Grass

Hofmeijer 4Grass uit Voorst sponsort een 6 meter reclamebord. De hoofdaannemer bij de aanleg van ons nieuwe kunstgrasveld sponsort daarmee onze club. Eigenaar Jacco Meijerhof kon helaas niet aanwezig zijn bij de presentatie van het bord. Het bord heeft een mooie plek gekregen. En je hebt vast al wel gezien dat Hofmeijer 4Grass een prachtige nieuwe kunstgrasmat heeft aangelegd!

Vind ik leuk 2